• Survival ABC diploma halen

 • Zwemdiploma's halen bij KZC, dat kan!
  Bij de Kennemer Zwemclub kun je leren zwemmen voor het Survival A, B en C diploma. Dit heet het elementair zwemmen. Bij KZC kan dit op de vrijdagavond:

  • 18.00-18.45 uur: Starters, kleine bad, badje 1 t/m 3 voor het A-diploma 
  • 18.00-18.45 uur: Grote bad, badje 4&5 A-diploma en B-diploma
  • 18.45-19.30 uur: Starters, kleine bad, badje 1 t/m 3 voor het A-diploma
  • 18.45-19.45 uur: Grote bad, C-diploma

  De zwemlessen duren 3 kwartier (C-diploma 1 uur). Het elementair zwemmen staat onder leiding van gediplomeerde vrijwilligers van de vereniging.

  Zwemsurvival ABC-diploma
  KZC geeft zwemles volgens de richtlijnen van de stichting ENVOZ: een moderne, realistische en leuke manier van zwemles geven. De Zwemsurvival ABC-diploma’s van ENVOZ zijn internationaal erkend. Naast de normale eisen van het ABC zijn er survivalelementen in opgenomen in het lesprogramma en in de diploma-eisen, zodat kinderen optimaal voorbereid zijn in ons waterrijke land. 

  Zwemles zij KZC richt zich dus op de zwemveiligheid van uw kind de volgende diploma’s:
  A diploma; Zwemveiligheid en zelfredzaamheid,
  B diploma; uitbreiding zelfredzaamheid en vervoeren vriendje/vriendinnetje,
  C diploma; vergroten uithoudingsvermogen, uitbreiding vervoersgrepen

  Meer informatie vind je ook op de website van ENVOZ: https://www.envoz.nl/zwemouders.html

  Kosten
  Zwemles bij KZC kost 40,00 euro per maand(tafief per 2024) en éénmalig 10 euro inschrijfkosten. Het maandbedrag wordt betaald doormiddel van een automatische incasso, waarbij er in de zomermaanden juli en augustus ivm de zomervakantie niet wordt geincasseerd. De inschrijfkosten dienen contant te worden betaald bij aanvang van de eerste zwemles.

  Wachtlijst en minimale leeftijd
  Om bij KZC zwemlessen te gaan volgen moet uw kind 4 jaar en 9 maanden oud zijn. Wij werken met een wachtlijst. De wachtijd loopt op dit moment op tot 9 maanden, waarbij de wachtlijst voor het 2e uur (tussen 18.45 en 19.30 uur) op dit moment nog iets korter is. Na inschrijving wordt uw kind op deze wachtlijst gezet. Wanneer uw kind aan de beurt en de juiste leeftijd bereikt wordt uw kind per email opgeroepen voor de eerste zwemles.

  Inschrijven
  Aanmelden voor de zwemles doet u door hier in te schrijven voor zwemles.(er opent een nieuwe pagina, inschrijven gaat namelijk via zwemscore)  

  Na het B-diploma
  Na het behalen van de zwemdiploma's A en B ga je door voor je C-diploma. Deze les vind een uur later plaats en is samen met het Waterbikkelplan. Lees voor meer informatie de pagina over het Waterbikkelplan op onze website.

  Belangrijke data:
  Zie de belangrijke data in het Spetternieuws hieronder.

  Vragen?
  Indien u vragen heeft kunt u ons altijd mailen op: zwemles@kennemerzwemclub.nl

 • Spetternieuws (Nieuwsbrieven)

  Spetternieuws maart 2024

  Beste ouders/verzorgers van onze zwemmers, Hierbij onze nieuwsbrief met informatie over het les zwemmen. Geen zwemles Vrijdag 10 mei 2024 is er geen zwemles. Wilt u dit a.u.b in uw agenda noteren? ZwemscoreVraagt u zich af of uw kind vooruitgang boekt? Hoe staat hij/zij er voor en wanneer mag [...]

  Lees meer

  Zondag 31 maart Paaseiren zoeken

  Zondag 31 maart om 9.30 uur organiseert de jeugdraad weer paaseieren zoeken voor alle kinderen van het ABC-diploma zwemmen en het Waterbikkelplan. Kom je ook? Zie onderstaande uitnodiging voor meer informatie.

  Lees meer

  Spetternieuws

  Hallo ouders/verzorgers van onze zwemmers, Hierbij onze nieuwsbrief met informatie over het les zwemmen. Bewaar deze nieuwsbrief goed, zodat u altijd weet wat u te wachten staat. U vindt de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl   KerstvakantieTijdens de kerstvakantie is er [...]

  Lees meer

  Laad meer berichten