• Spetternieuws maart 2024

  Beste ouders/verzorgers van onze zwemmers,

  Hierbij onze nieuwsbrief met informatie over het les zwemmen.

  Geen zwemles
  Vrijdag 10 mei 2024 is er geen zwemles. Wilt u dit a.u.b in uw agenda noteren?

  Zwemscore
  Vraagt u zich af of uw kind vooruitgang boekt? Hoe staat hij/zij er voor en wanneer mag hij/zij afzwemmen?

  Binnenkort wordt dat heel eenvoudig inzichtelijk! U kunt de vorderingen van uw kind vanaf 18 maart voortaan online volgen via "Mijn Zwemscore ". In welk badje zit uw kind, wat zijn de leerdoelen?  Welke leerdoelen zijn al behaald? Het is allemaal te vinden in "Mijn Zwemscore".

  U ontvangt in de loop van volgende week een e‐mail met een toegangsnaam en vervolgens kunt u een wachtwoord instellen. Meer hoeft u niet te doen. Klik op de link in de e‐mail en login op "Mijn Zwemscore". Probeer het eens uit? Wij zijn erg benieuwd naar uw reacties!

  Kledingzwemmen iedere laatste vrijdag van de maand

  Hieronder de data:
  29 maart 2024, 26 april 2024, 31 mei 2024 en 28 juni 2024

  Kledingeisen voor het kleine bad Korte broek met knoop, T-shirt met korte mouw.

  Kledingeisen voor het grote bad Kleding eisen geel/ A diploma: sokken, lange broek met knoop en rits (geen legging of joggingbroek), t-shirt korte mouw en waterschoenen en plastic tas.

  Kleding eisen B diploma: sokken, lange broek met knoop en rits (geen legging of joggingsbroek), t-shirt lange mouw, sportschoenen en grote plastic tas.

  Afzwemmen A en B diploma:
  De volgende afzwem momenten staan gepland:
  - Voor A: 5 juli 2024 extra kleding zwemmen op: 14 juni , 21 juni en 28 juni
  - Voor B: 28 juni 2024 extra kleding zwemmen op: 7 juni, 14 juni en 21 juni

  Laatste zwemles
  Op 12 juli 2024 zullen we de laatste zwemles hebben voordat we allemaal gaan genieten van de ‘grote’ vakantie En starten we weer op 6 september 2024

  Huishoudelijke mededelingen: 

  - Als kinderen hoofdluis of kinderzeer hebben mogen zij niet zwemmen! We sturen de kinderen terug naar de douche.
  - Kinderen met lang haar zien we graag met een staart of vlecht in het haar.
  - Laat sieraden thuis als uw kind moet zwemmen! Of doe ze af voor de zwemles!
  - Kinderen die te laat komen graag zelf even naar boven brengen. Anders staan ze maar onder de douche te wachten.

  Envoz
  Bij KZC zwemmen wij met de survival abc methode van Envoz. De Survival ABCdiploma’s van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Voor meer informatie: https://www.envoz.nl/

  Vrij zwemmen
  Op zondagochtend kan uw kind op voortaan van de leskaart gratis vrij zwemmen bij het Sportfondsenbad. Heeft u nog geen leskaart, dan graag mailen naar onderstaand adres. De leskaart ligt dan klaar op vrijdagavond bij het aanspreekpunt van KZC of op zondagochtend in het zwembad zelf. Heeft uw kind moeite met het duikzeil bij geel/groen en B-diploma, dan kunt u zondagochtend oefenen van 10.15 tot 10.45 uur.

  Verhinderd?
  Mocht uw kind onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wilt u dit dan (onder vermelding van naam kind, lesuur en badje) doorgeven per e-mail: zwemles@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons en blijf op de hoogte! Wist je dat KZC ook een Facebookpagina en Instagram heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub of kennemerzwemclub (Instagram).

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl. Volg ons dus online en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC!

  Wil je het nieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar zwemles@kennemerzwemclub.nl