• Lid worden en opzeggen

Leuk dat je lid wilt worden van KZC! Maar wat wil je gaan doen? Heb je al gekeken op onze website wat we allemaal te bieden hebben? Mocht je dat nog willen doen, kijk dan even op onze pagina "Wat doen wij".

Ben je al helemaal op de hoogte, download dan hier het inschrijfformulier, of vul onder aan deze pagina het digitale inschrijfformulier in.

Inschrijven voor het Survival ABC (diploma zwemmen)
    Om bij KZC zwemlessen te gaan volgen moet uw kind 4 jaar en 9 maanden oud zijn. Wij werken met een wachtlijst, die op dit moment niet al te lang is. Binnen een paar maanden tot een half jaar kan uw kind starten met de zwemles. Na inschrijving wordt uw kind op deze wachtlijst gezet. Wanneer uw kind aan de beurt is ontvangt u hierover een email.

Inschrijven doet u door een inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Kruis hierbij "Zwem ABC" aan als activiteit.  U kunt het inschrijfformulier inleveren (in de brievenbus doen) bij Gea Oosterveen, Surinamestraat 15, 1944 XG Beverwijk.

Inschrijven overige activiteiten KZC
    Neem het inschrijfformulier mee naar je eerste les als je naar het Waterbikkelplan gaat of direct gaat Wedstrijdzwemmen of Waterpoloën. Je kunt ook onderstaand digitaal inschrijfformulier invullen.

Opzeggen lidmaatschap
    Opzeggen kan door een mail te sturen naar: secretaris@kennemerzwemclub.nl. Opzeggen van het lidmaatschap voor de wedstrijdsport kan alleen voor 1 juni of voor 1 december. Voor alle overige activiteiten kan dit maandelijks. De opzegging gaat altijd in per einde van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd. Voorbeeld: een opzegging ontvangen door de secretaris in de maand november, gaat in per 1 januari

Wat kost het lidmaatschap bij KZC?
    Kijk hiervoor op de pagina tarieven.

Nog vragen?
    Kijk op de pagina "Vraag en antwoord" of neem contact met ons op.