• Aanmelden bij KZC

  Scroll naar beneden voor ons digitale het aanmeldformulier, maar lees eerst even onderstaande toelichting.

  Leuk dat je lid wilt worden van KZC! Maar wat wil je gaan doen? Heb je al gekeken op onze website wat we allemaal te bieden hebben? Mocht je dat nog willen doen, kijk dan even op onze pagina "Wat doen wij". Ben je al helemaal op de hoogte, vul dan onderstaand formulier in.

  Toelichting bij het invullen: 
  Algemeen: Je vult het formulier in voor de persoon die gaat zwemmen. Voor ons is het belangrijk te weten of hij/zij lid is geweest van een KNZB vereniging ivm verwerking van de gegevens.
  Voor Survival ABC (Diploma zwemmen) kies je bij de eerste vraag "Elementair Zwemmen". Graag bij "overige vragen' ook aangeven welk lesuur je zoon/dochter bij voorkeur wil starten.
  Voor het Waterbikkelplan/C-diploma  kies je bij de eerste vraag "Vereniging". Bij overige vragen kan je aangeven dat je wilt starten binnen het "Waterbikkelpan"

  Minimale leeftijd en wachtlijst voor het Survival ABC (diploma zwemmen)
  Om bij KZC zwemlessen te gaan volgen moet uw kind 4 jaar en 9 maanden oud zijn. Wij werken met een wachtlijst. De wachtijd loopt op dit moment op tot 1 jaar, waarbij de wachtlijst voor het 2e uur (tussen 18.45 en 19.30 uur) op dit moment nog iets korter is. Na inschrijving wordt uw kind op deze wachtlijst gezet. Wanneer uw kind aan de beurt en de juiste leeftijd bereikt wordt uw kind per email opgeroepen voor de eerste zwemles.

  Opzeggen lidmaatschap
  Opzeggen kan door een mail te sturen naar: secretaris@kennemerzwemclub.nl. Opzeggen van het lidmaatschap voor de wedstrijdsport kan alleen voor 1 juni of voor 1 december. Voor alle overige activiteiten kan dit maandelijks. De opzegging gaat altijd in per einde van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd. Voorbeeld: een opzegging ontvangen door de secretaris in de maand november, gaat in per 1 januari

  Nog vragen?
  Kijk voor tarieven op de pagina tarieven, of kijk op de pagina "Vraag en antwoord". Antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op.

 • Aanmeldformulier

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij KZC is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen KZC kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNZB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Overige vragen

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van KZC wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van KZC en de KNZB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe KZC en de KNZB omgaan met persoonsgegevens.