• Waterbikkelnieuws

  Hallo Waterbikkels! 

  Het is alweer (bijna) Kerstvakantie vrijdag nog het waterbikkel waterpolo toernooi en daarna hebben we twee weken vakantie en gaan daarna weer lekker door. Wat we allemaal gaan doen volgend jaar? Lees het hieronder en bewaar deze Waterbikkel Nieuwsbrief goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Je vindt de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl!.

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 22 december
  Twee keer per seizoen organiseren wij het Waterbikkel Polotoernooi! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels, wat we vrijdag 22 december voor de eerste keer dit seizoen organiseren. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad. En jij niet alleen! Neem je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mee om je te komen aanmoedigen! Na afloop krijg je bovendien een leuke herinnering.

  Kledingzwemmen en Afzwemmen
  Ook dit seizoen is er 3 keer afzwemmen voor het C-diploma, de tweede keer is 15 maart. We zwemmen daarom 23 februari, 1 maart en 8 maart met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma moeten zeker dit meenemen (Dus ook de kinderen in badje 1 die nog geen C-diploma hebben):

  Sokken, hemd, katoenen lange broek (tot de enkels), T-shirt met lange mouwen, Regenjas (jack) en regenlaarzen.

  Een week voor het afzwemmen, 8 maart dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

  Zwemwedstrijd 5 april
  Meedoen aan een echte zwemwedstrijd met medailles en een echte jury? Twee keer per jaar houden wij een leerwedstrijd en 5 april is de tweede van dit jaar. Alle waterbikkels mogen dan meedoen en zich inschrijven voor 2 wedstrijdslagen. Natuurlijk is er ook altijd patat eten en prijsuitreiking in het clubhuis. Een paar weken voor de wedstrijd ontvang je per e-mail een formulier waarmee je je kunt inschrijven.

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul of Gert-Jan. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!
  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar bikkelplan@kennemerzwemclub.nl.

  Belangrijke data tot en met de kerstvakantie

  22 december

  Waterbikkel Polotoernooi

  1 maart

  Kledingzwemmen

  29 december

  Vakantie, GEEN les

  8 maart

  Kledingzwemmen

  5 Januari

  Vakantie, GEEN les

  15 maart

  Afzwemmen C-diploma

  12 januari

  1e les 2020

  5 april

  Waterbikkel zwemwedstrijd

  23 februari

  Kledingzwemmen

   

   

   

   

   

   

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper per mail: Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.