• Waterbikkelnieuws November

  Hallo Waterbikkels!

  In deze nieuwsbrief zetten we weer alles op een rijtje wat we gaan doen tot de kerstvakantie. Bewaar deze Waterbikkel Nieuwsbrief dus goed, zodat je weet wat je te wachten staat.

  Kledingzwemmen en Afzwemmen
  Ook dit seizoen is er 3 keer afzwemmen voor het C-diploma, de eerste keer is 24 november. We zwemmen daarom 3 november, 10 november en 17 november met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma (dus badje 1 EN badje 2a) moeten zeker dit meenemen:

   Sokken, hemd, katoenen lange broek (tot de enkels), T-shirt met lange mouwen, Regenjas (jack) en regenlaarzen. 

  Een week voor het afzwemmen, 17 november dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 22 december
  Twee keer per seizoen organiseren wij het Waterbikkel Polotoernooi! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels, wat we vrijdag 22 december voor de eerste keer dit seizoen organiseren. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad. En jij niet alleen! Neem je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mee om je te komen aanmoedigen! Na afloop krijg je bovendien een leuke herinnering.

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul of Gert-Jan. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!
  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC!

  Belangrijke data tot en met de kerstvakantie

  3 november

  Kledingzwemmen

  22 december

  Waterpolotoernooi

  10 november

  Kledingzwemmen

  29 december

  Kerstvakantie, GEEN les

  17 november

  Kledingzwemmen

  5 januari

  Kerstvakantie, GEEN les

  24 november

  Afzwemmen C-diploma

  12 januari

  1e les in het nieuwe jaar

   

   

   

   

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of kunt u iemand aanspreken in het zwembad.