• Waterbikkelnieuws Juli 2023

  Hallo Waterbikkels!

  Het is alweer bijna zomervakantie. Hierbij nog een update van wat we nog gaan doen. Bewaar deze nieuwsbrief dus goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Je vindt de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl!

  Zomervakantie
  Tijdens de zomervakantie is er geen Waterbikkelplan. De laatste les voor de vakantie is komende vrijdag al op 14 juli, als we het Waterpolotoernooi organiseren. De eerste les na de zomervakantie is weer op vrijdag 8 september.

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 14 juli
  Twee keer per seizoen organiseren wij het Waterbikkel Polotoernooi! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels, wat we vrijdag 14 juli voor de tweede keer dit seizoen organiseren. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad. En jij niet alleen! Neem je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mee om je te komen aanmoedigen!

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Meedoen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul Kuiper of Gert-Jan van de Vijver. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub. Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar bikkelplan@kennemerzwemclub.nl.

   Belangrijke data tot en met de zomervakantie

  14 juli

  Waterpolotoernooi en LAATSTE les

   

   

  8 september

  Eerste les na de zomervakantie

   

   

   

     

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.