• Doe ook mee met Dag van de Sport!

  KZC doet zaterdag 2 september 2023 mee met Dag van de Sport. Na het succes van 2021 en 2022 willen alle deelnemende sportaanbieders in Beverwijk nog meer mensen laten zien hoe leuk sporten is!

  Tijdens de Dag van de Sport op zaterdag 2 september zetten meer dan 25 sportaanbieders in Beverwijk hun deuren open en kan iedereen de hele dag gratis de sporten ervaren die hij/zij/hen wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, of je 2 jaar bent of 100! Aanmelden is niet nodig en na afloop krijgt iedereen ook nog een strippenkaart voor vijf gratis proeflessen.

  Wat gaan we doen?
  Het Sportfondsenbad (Kuikensweg 84) is zaterdag 2 september geopend van 12.30 uur tot 15.00 uur. Hier organiseert KZC in samenwerking met het zwembad diverse activiteiten. Je kunt onder andere kennis maken met wedstrijdzwemmen en waterpolo. Neem uiteraard je zwemkleding mee!

  Wat is de Dag van de Sport?
  Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past echt bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 2 september om dit te ervaren.

  In samenwerking met Sportakkoord Beverwijk zetten heel veel (sport)verenigingen en (sport)organisaties op zaterdag 2 september 2023 net hun deuren open tussen 11.00 en 15.00 uur. Met elkaar maken we er weer een feestje van!

  Meer informatie over de Dag van de Sport?
  Ga naar de website www.dagvandesport.nl.