• Spetternieuws April

  Hallo ouders/verzorgers van onze zwemmers,

  Hierbij onze nieuwsbrief met informatie over het les zwemmen. Bewaar deze nieuwsbrief goed, zodat u altijd weet wat u te wachten staat. U vindt de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl

  Wanneer zwemmen we niet
  De dag NA hemelvaart: 19 mei is er GEEN zwemles. Op Vrijdag 2 juni zwemmen we ook niet! De laatste les voor de vakantie is op vrijdag 14 juli. De eerste les na de zomervakantie is weer op vrijdag 8 september.

  Kleding zwemmen iedere laatste vrijdag van de maand
  De laatste vrijdag van de maand wordt er met kleding gezwommen voor alle badjes.

  Kledingeisen voor het kleine bad
  Korte broek met knoop, T-shirt met korte mouw.

  Kledingeisen voor het grote bad
  Kleding eisen geel/ A diploma: sokken, lange broek met knoop en rits (geen legging), T-shirt korte mouw, waterschoenen of sportschoenen met harde zool en plastic tas.

  Kleding eisen B diploma: sokken, lange broek met knoop en rits (geen legging), T-shirt lange mouw, sportschoenen en grote plastic tas.

  Envoz
  Bij KZC zwemmen wij met de survival abc methode van ENVOZ. De Survival ABC-diploma’s van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Voor meer informatie: https://www.envoz.nl/

  Vrij zwemmen
  Op zondagochtend kan uw kind op vertoon van de leskaart gratis vrij zwemmen bij het Sportfondsenbad. Dit is van 10.00 uur tot 12.00 uur. Heeft u nog geen leskaart, dan graag mailen naar onderstaand adres. Heeft uw kind moeite met het duikzeil bij geel/groen en B-diploma, dan kunt u zondagochtend oefenen van 11.00 tot 11.30 uur.

  Verhinderd?
  Mocht uw kind onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wilt u dit dan (onder vermelding van naam kind, lesuur en badje) doorgeven per e-mail: zwemles@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons en blijf op de hoogte!
  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina en Instagram heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub of kennemerzwemclub (Instagram). Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl. Volg ons dus online en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het nieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar zwemles@kennemerzwemclub.nl