• Waterbikkelnieuws mei 2021

  Hallo Waterbikkels!

  We zijn alweer een tijdje aan het zwemmen met het Waterbikkelplan. Gelukkig zijn afgelopen week ook de andere trainingen weer gestart. Wat we nog gaan doen tot de zomervakantie lees je hieronder, bewaar deze nieuwsbrief dus goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. 

  Kledingzwemmen en Afzwemmen
  We zwemmen dit seizoen nog wel af voor het C-diploma, dat is op vrijdag 25 juni. We zwemmen daarom 28 mei, 11 juni en 18 juni met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma (zowel badje 1 als 2a) moeten zeker dit meenemen:

  Sokken, hemd, katoenen lange broek (tot de enkels), T-shirt met lange mouwen, Regenjas (jack) en regenlaarzen.

  De les voor het afzwemmen, vrijdag 18 juni, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

  Op dit moment is nog niet duidelijk of toeschouwers welkom zijn tijdens het afzwemmen. Als dit niet mogelijk is gaan we proberen een livestream op te zetten zodat iedereen toch de prestaties kan bewonderen.

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 2 juli
  Ook dit jaar, als de regels het toelaten willen we op vrijdag 2 juli nog een Waterbikkel Polotoernooi organiseren! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad.

  Op dit moment is nog niet duidelijk of toeschouwers welkom zijn tijden het polotoernooi. Als dit niet mogelijk is gaan we proberen een livestream op te zetten zodat iedereen toch de prestaties kan bewonderen. 

  Meer zwemmen en waterpoloën bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Meedoen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul Kuiper of Gert-Jan van de Vijver. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!
  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar bikkelplan@kennemerzwemclub.nl.

  Belangrijke data tot en met de zomervakantie

  28 mei

  Kledingzwemmen

  25 juni

  Afzwemmen C-Diploma

  11 juni

  Kledingzwemmen

  02 juli

  Waterpolotoernooi

  18 juni

  Kledingzwemmen

   

   

   

   

   

   

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.