• Zoals begin van deze week bekend is geworden, mogen vanaf aanstaande dinsdag de zwembaden weer open. Echter, alleen voor zwemlessen van kinderen t/m 12 jaar en onder de coronaprotocollen zoals die ook golden tijdens de periodes voor de sluiting. Ook in Beverwijk gaat men volgende week van start. Voor KZC betekent dat wij in ieder geval weer gaan starten met het Elementair zwemmen en het Waterbikkelplan op vrijdagavond vanaf 19 maart 2021 en op de manier zoals wij eindigden rond half december vorig jaar. Via de commissies worden alle betrokkenen binnenkort en rechtstreeks geïnformeerd.

    Op zich dus heel goed nieuws voor onze leszwemmers, maar de rest van onze leden moet dus nog steeds geduld hebben. Wanneer we de andere activiteiten weer kunnen opstarten is namelijk niet bekend. Alleen voor het leszwemmen zal de incassoprocedure vanaf half maart weer worden opgestart. Over compensatieregelingen volgen later nadere berichten.

    Hopelijk is iedereen met dit bericht op dit moment voldoende geïnformeerd en wij hopen dat onze jongsten er ook weer zin in hebben. Wij in ieder geval wel!

    En voor alle overige betrokkenen, hou nog even vol en bedankt voor al het vertrouwen.

    Namens het bestuur van KZC,

    Michael Treffers, voorzitter