• Update Corona virus en activiteiten KZC

    Beste leden, Beste Ouders,
     
    Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel hebben vernomen, mogen de zwembaden binnenkort weer open. Wat dit voor KZC betekent is op dit moment nog niet duidelijk. 
     
    Voor het openen van het zwembad, is het zwembad in eerste instantie aan zet. Van het Sportfondsenbad Beverwijk hebben hebben we vernomen dat er wordt gewerkt aan protocollen die de gemeente moet goedkeuren om het zwembad zo snel mogelijk te heropenen. Aangegeven is dat 11 mei (de datum die door de overheid wordt genoemd) NIET te realiseren is. 
     
    Wanneer, hoe en onder welke voorwaarden we straks weer kunnen zwemmen is nog onbekend. KZC bereidt zich voor om straks snel aan te kunnen sluiten bij de protocollen van het zwembad en de KNZB, zodat we snel weer een deel van de activiteiten kunnen opstarten. 
     
    Het streven van de club is om alle verloren tijd in te gaan halen, maar we moeten zien wat mogelijk is. Wij zullen proberen iedereen zo goed mogelijk van ontwikkelingen op de hoogte te houden en we verwachten in de loop van volgende week meer details te kunnen delen.
     
    Namens het bestuur van KZC, 
     
    Michael Treffers, Sander de Ruijter, Linda Loots