• Waterbikkel Nieuws April 2019

  Hallo Waterbikkels!

   

  Wat gaat het seizoen weer snel, het is al bijna meivakantie. Tijd om jullie te vertellen wat we allemaal nog gaan doen tot de zomervakantie. Lees het hieronder en bewaar deze nieuwsbrief goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Je vind de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl!.

   

  Zomervakantie

  Tijdens de zomervakantie is er geen Waterbikkelplan. De laatste les voor de vakantie is op vrijdag 5 juli, als we het Waterpolotoernooi organiseren. De eerste les na de zomervakantie is weer op vrijdag 30 augustus.

   

  Kledingzwemmen en Afzwemmen

  De laatste keer afzwemmen voor dit seizoen is op vrijdag 7 juni. We zwemmen daarom 10 mei, 17 mei, en 24 mei met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma moeten zeker dit meenemen:

   

  T-shirt, blouse of hemd met lange mouwen, Regen/windjack (bedoeld wordt een jack met lange mouwen, dat vaak is vervaardigd uit een soort nylon), een katoenen lange broek(tot de enkels), sokken en regenlaarzen.

   

  De les voor het afzwemmen, 24 mei dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

   

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 5 juli

  Twee keer per seizoen organiseren wij het Waterbikkel Polotoernooi! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels, wat we vrijdag 5 juli voor de tweede keer dit seizoen organiseren. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad. En jij niet alleen! Neem je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mee om je te komen aanmoedigen! Na afloop krijg je bovendien een leuke herinnering.

   

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!

  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul Kuiper of Gert-Jan van de Vijver. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

   

  Volg ons en blijf op de hoogte!

  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naarbikkelplan@kennemerzwemclub.nl.

   

  Belangrijke data tot en met de zomervakantie

  10 mei

  Kledingzwemmen

  7 juni

  Afzwemmen C-Diploma

  17 mei

  Kledingzwemmen

  5 juli

  Waterpolotoernooi en LAATSTE les

  24 mei

  Kledingzwemmen

  30 augustus

  Eerste les na de zomervakantie

  31 mei

  Na Hemelvaart Geen les

   

   

   

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper(het liefst per mail: Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.