• Extra bestelmoment Waterpolobadpak en Waterpolozwembroek

  Zoals jullie weten worden er eenmaal per seizoen pasdagen georganiseerd door Marcel Sport waarbij je onze clubkleding kunt passen en bestellen. Deze passessies vinden plaats in juni zodat je bestelling aan begin van het nieuwe seizoen voor je klaar ligt.

  Gedurende de rest van het seizoen is de clubkleding (zonder pasmogelijkheid) ook te bestellen via Marcel Sport, maar geldt (net als in juni) voor de waterpolokleding dat er een minimale bestelhoeveelheid is van 5 waterpolobadpakken en/of een minimale bestelhoeveelheid van 5 waterpolozwembroeken.

  Waterpolokleding bestellen
  Graag willen wij inventariseren of je op dit moment een waterpolobadpak en/of waterpolozwembroek zou willen bestellen.

  Ja? geef je gewenste bestelling dan uiterlijk vrijdag 14 december door aan kleding@kennemerzwemclub.nl

  Welke bestelinformatie geef je door?

  1) Je naam, telefoonnummer en e-mailadres
  2) Wat je wilt bestellen: een waterpolobadpak óf een waterpolozwembroek
  3) Welke maat je wilt bestellen: geef de DUITSE maat door (staat op het etiket)!

  kleding maattabel.png

  Let op: eenmaal bestelde kleding kan niet worden geruild. Zorg er dus voor dat je de goede maat besteld. Pas eventueel de kleding van een teamgenoot om zo te kunnen zien of je de juiste maat bestelt.

  Wij laten je na 14 december weten óf we de minimale bestelaantallen hebben bereikt en dat de kleding besteld wordt óf dat je helaas toch zult moeten wachten tot juni tijdens de pasdagen. Het is dus niet zeker of we waterpolokleding kunnen bestellen!

  Wij vertrouwen erop je zo goed te hebben geïnformeerd en zien je bestelling graag tegemoet, dan informeren wij je na de 14e of de bestelling doorgaat of niet.

  Met vriendelijke groet,

  Kledingcommissie KZC,
  Felicia Kool
  Claudia Treffers