• Survival ABC diploma halen

• Zwemdiploma's halen bij KZC, dat kan!
    Bij de Kennemer Zwemclub kun je leren zwemmen voor het Survival A, B en C diploma. Dit heet het elementair zwemmen. Bij KZC kan dit op de vrijdagavond van 18:00-18:45 uur voor gevorderde en beginners en van 18.45 uur tot 19.30 uur voor de beginners. De zwemlessen duren 3 kwartier. Het elementair zwemmen staat onder leiding van gediplomeerde vrijwilligers van de vereniging.

Zwemsurvival ABC-diploma
    KZC geeft zwemles volgens de richtlijnen van de stichting ENVOZ: een moderne, realistische en leuke manier van zwemles geven. De Zwemsurvival ABC-diploma’s van ENVOZ zijn internationaal erkend. Naast de normale eisen van het ABC zijn er survivalelementen in opgenomen in het lesprogramma en in de diploma-eisen, zodat kinderen optimaal voorbereid zijn in ons waterrijke land.

Zwemles zij KZC richt zich dus op de zwemveiligheid van uw kind de volgende diploma’s:
    A diploma; Zwemveiligheid en zelfredzaamheid,
    B diploma; uitbreiding zelfredzaamheid en vervoeren vriendje/vriendinnetje,
    C diploma; vergroten uithoudingsvermogen, uitbreiding vervoersgrepen

Meer informatie vind je ook op de website van ENVOZ: https://www.envoz.nl/zwemouders.html

Kosten
    Zwemles bij KZC kost 33,00 euro per maand(tafief 2017-2018) en éénmalig 10 euro inschrijfkosten. Het maandbedrag wordt betaald doormiddel van een automatische incasso, waarbij er in de zomermaanden juli en augustus ivm de zomervakantie niet wordt geincasseerd. De inschrijfkosten dienen contant te worden betaald bij aanvang van de eerste zwemles.

Snel starten, dat kan!
    Om bij KZC zwemlessen te gaan volgen moet uw kind 4 jaar en 9 maanden oud zijn. Er is soms sprake van een korte wachtlijst. Voor mei 2018 hebben wij op dit moment nog ruimte. Zit deze groep vol, dan wordt zodra er weer ruimte is de eerstvolgende op de wachtlijst opgeroepen. Voor het lesuur tussen 18.45 uur en 19.30 uur is de wachtlijst het kortste. Wil je zwemmen in het lesuur tussen 18:00 uur en 18.45 uur, vraag dan naar de mogelijkheden door een zwemles@kennemerzwemclub.nl  te sturen.

Inschrijven
    Inschrijven doet u door een inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Kruis hierbij "Zwemles ABC diploma" aan als activiteit. U kunt het inschrijfformulier inleveren (in de brievenbus doen) bij Gea Oosterveen, Surinamestraat 15, 1944 XG Beverwijk.

Na het B-diploma
    Na het behalen van de zwemdiploma's A en B ga je door voor je C-diploma bij het Waterbikkelplan. Lees hiervoor de pagina van het Waterbikkelplan op onze website.

Indien u vragen heeft kunt u ons altijd mailen op: zwemles@kennemerzwemclub.nl