• Waterbikkel Nieuws

  Wat gaat het seizoen weer snel, de meivakantie is alweer voorbij. Tijd om jullie te vertellen wat we allemaal nog gaan doen tot de zomervakantie. Lees het hieronder en bewaar deze nieuwsbrief goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Je vindt de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl!.

  Zomervakantie
  Tijdens de zomervakantie is er geen Waterbikkelplan. De laatste les voor de vakantie is op vrijdag 8 juli, als we het Waterpolo Toernooi organiseren. De eerste les na de zomervakantie is weer op vrijdag 9 september.

  Kledingzwemmen en Afzwemmen
  De laatste keer afzwemmen voor dit seizoen is op vrijdag 17 juni. We zwemmen daarom 20 mei, 3 juni en 10 juni met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma moeten zeker dit meenemen (Dus ook de kinderen in badje 1 die nog geen C-diploma hebben):

  Sokken, hemd, katoenen lange broek (tot de enkels), T-shirt met lange mouwen, Regenjas (jack) en regenlaarzen.

  Een week voor het afzwemmen, 10 juni dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 8 juli
  Twee keer per seizoen organiseren wij het Waterbikkel Polotoernooi! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels, wat we vrijdag 8 juli voor de tweede keer dit seizoen organiseren. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad. En jij niet alleen! Neem je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes mee om je te komen aanmoedigen! Na afloop krijg je bovendien een leuke herinnering.

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul Kuiper of Gert-Jan van de Vijver. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!
  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar bikkelplan@kennemerzwemclub.nl.

  Belangrijke data tot en met de zomervakantie

  20 mei

  Kledingzwemmen

  17 juni

  Afzwemmen C-Diploma

  27 mei

  Dag na Hemelvaart geen les

  8 juli

  Waterpolotoernooi en LAATSTE les

  3 juni

  Kledingzwemmen

  9 september

  Eerste les na de zomervakantie

  10 juni

  Kledingzwemmen

   

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper(het liefst per mail: Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.