• Waterbikkelnieuws februari 2022

  Hallo Waterbikkels!

  We zwemmen alweer even met de versoepelde Corona regels, We gaan er ook vanuit dat die zo blijft dus is het weer tijd om verder vooruit te kijken. Wat we allemaal gaan doen de komende tijd lees je hieronder, bewaar deze Waterbikkel Nieuwsbrief dus goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat. Je vindt de nieuwsbrief ook altijd terug op www.kennemerzwemclub.nl!.

  Corona Regels.

  Ondanks de huidige versoepelingen gelden in het zwembad nog de volgende regels:

  •  We mogen pas 10 minuten voor aanvang het zwembad in.
  •  Iedereen van 13 jaar en ouder draagt binnen een mondkapje
  • Terras is weer open, Een zit plek is verplicht en vol is vol.
  • Vanaf 18 jaar en ouder is een QR-code verplicht. 

  Daarbij gaan wij ervan uit dat je de algemene adviezen in acht neemt:

  • Was je handen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Schud geen handen
  • Doe een zelftest als jij je begeeft onder grotere groepen mensen

   Zie alle afspraken: https://www.kennemerzwemclub.nl/corona-afspraken 

   

  Kledingzwemmen en Afzwemmen
  Ook dit seizoen is zal er nog 2 keer worden afzwemmen voor het C-diploma, de eerste keer is 4 maart. We zwemmen daarom komende vrijdag 11 februari, 18 februari en 25 februari met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma moeten zeker dit meenemen (Dus ook de kinderen in badje 1 die nog geen C-diploma hebben): 

  Sokken, hemd, katoenen lange broek (tot de enkels), T-shirt met lange mouwen, Regenjas (jack) en regenlaarzen. 

  Een week voor het afzwemmen, 25 februari dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

  Zwemwedstrijd 1 april
  Meedoen aan een echte zwemwedstrijd met medailles en een echte jury? Ook dit jaar willen we weer een leerwedstrijd houden en wel op 1 april. Alle waterbikkels mogen dan meedoen en zich inschrijven voor 2 wedstrijdslagen. Natuurlijk is er ook altijd patat eten en prijsuitreiking in het clubhuis. Een paar weken voor de wedstrijd ontvang je per e-mail een formulier waarmee je je kunt inschrijven.

  Meer zwemmen en waterpoloën bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul of Gert-Jan. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!
  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub. Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar  bikkelplan@kennemerzwemclub.nl

  Belangrijke data:

  11 februari

  Kledingzwemmen

  1 april

  Leerwedstrijd

  18 februari

  Kledingzwemmen

  27 mei

  Dag na hemelvaart geen bikkelplan

  25 februari

  Kledingzwemmen

  8 juli

  Waterpolo toernooi.

  4 maart

  Afzwemmen C-diploma

   

   

   In de schoolvakanties gaan de lessen door tenzij hier vermeld dat er geen bikkelplan is.

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper per mail: Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.