• Hallo Waterbikkels!

  De zomervakantie zit er weer op, wij hopen dat jullie allemaal een goede vakantie hebben gehad. Op 27 augustus starten we weer met het Waterbikkelplan! Leuk dat jullie er dit seizoen ook allemaal weer bij zijn. In deze nieuwsbrief zetten we weer alles op een rijtje wat we gaan doen tot de kerstvakantie. Bewaar deze Waterbikkel Nieuwsbrief dus goed, zodat je weet wat je te wachten staat.

  Corona Regels
  In verband met de corona virus situatie vragen we aan iedereen om de gebruikelijk maatregelen in ogenschouw te blijven nemen. Van de kinderen wordt verwacht dat ze de zwemkleding al aan hebben. De kinderen mogen vanaf 18:35 het zwembad in. Helaas is het voor de ouders nog niet toegestaan het zwembad betreden. Het brengen en halen van de kinderen zal dus nog steeds via een ‘kiss & ride’ principe verlopen. 

  De kinderen kleden zich boven op het nat-terras uit en nemen hun kleding mee naar het zwembad. Na het zwemmen zullen de kinderen begeleid worden naar de kleedkamers van het grote bad waar ze zich kunnen omkleden. Na het omkleden lopen de kinderen naar buiten waar de ouders (buiten de kuil op 1.5m van elkaar) de kinderen kunnen ophalen. Ook hier zal begeleiding aanwezig zijn.

  Blijf thuis bij klachten, hou je aan de hygi├źnemaatregelen en hou 1,5m afstand als dat moet! (Zie alle afspraken: https://www.kennemerzwemclub.nl/corona-afspraken)

  Leerwedstrijd 8 oktober
  Meedoen aan een echte zwemwedstrijd met medailles en een echte jury? Twee keer per jaar houden wij een leerwedstrijd en 8 oktober is de eerste van dit jaar. Alle waterbikkels mogen dan meedoen en zich inschrijven voor 2 wedstrijdslagen. Afhankelijk van de regels omtrent Corona zal er daarna patat eten en prijsuitreiking in het clubhuis zijn. Binnenkort ontvang jij per e-mail een formulier waarmee je je kunt inschrijven.

  Kledingzwemmen en Afzwemmen
  Ook dit seizoen is er 3 keer afzwemmen voor het C-diploma, de eerste keer is 19 november. We zwemmen daarom 29 oktober, 5 november en 12 november met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma (dus badje 1 EN badje 2a) moeten zeker dit meenemen: 

  Sokken, hemd, katoenen lange broek (tot de enkels), T-shirt met lange mouwen, Regenjas (jack) en regenlaarzen. 

  Een week voor het afzwemmen, 12 november dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen! 

  Waterbikkel Polotoernooi: vrijdag 17 december
  Twee keer per seizoen organiseren wij het Waterbikkel Polotoernooi! Een echt waterpolotoernooi voor alle waterbikkels, wat we vrijdag 17 december voor de eerste keer dit seizoen organiseren. Je hoeft je hiervoor niet in te schrijven. Kom gewoon op de normale tijd naar het zwembad. Afhankelijk van de dan geldende Corona regels zijn je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes misschien ook welkom om je te komen aanmoedigen! Na afloop krijg je bovendien een leuke herinnering.

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!
  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul of Gert-Jan. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

  Volg ons en blijf op de hoogte!

  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC!

  Belangrijke data tot en met de kerstvakantie

  27 augustus

  1e les na vakantie

  19 november

  Afzwemmen C-diploma

  8 oktober

  Leerwedstrijd

  17 december

  Waterpolotoernooi

  29 oktober

  Kledingzwemmen

  24 december

  Bij Kerstvakantie, GEEN les

  5 november

  Kledingzwemmen

  31 december

  Kerstvakantie, GEEN les

  12 november

  Kledingzwemmen

  7 januari

  1e les in het nieuwe jaar

       

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of kunt u iemand aanspreken in het zwembad.