• Waterbikkelnieuws december 2018

  Het is alweer Kerstvakantie en we hebben nu twee weken vakantie en gaan daarna weer lekker door. Wat we allemaal gaan doen volgend jaar? Lees het hieronder en bewaar deze Waterbikkel Nieuwsbrief goed, zodat je altijd weet wat je te wachten staat.

   

  Kledingzwemmen en Afzwemmen

  Ook dit seizoen is er 3 keer afzwemmen voor het C-diploma, de tweede keer is 1 maart. We zwemmen daarom 1 februari, 15 februari en 22 februari met kleding aan. Alle kinderen die nog moeten afzwemmen voor hun C-diploma moeten zeker dit meenemen:

   

  T-shirt, blouse of hemd met lange mouwen, Regen/windjack (bedoeld wordt een jack met lange mouwen, dat vaak is vervaardigd uit een soort nylon), een katoenen lange broek(tot de enkels) en regen laarzen.

   

  Een week voor het afzwemmen, 22 februari dus, bepalen we wie definitief voor het afzwemmen in aanmerking komt. Je moet hiervoor minimaal in groepje 2 zitten. Mag je afzwemmen, dan krijg je hiervoor persoonlijk een briefje mee na deze les. Heb je de verkeerde of geen kleding mee, dan kunnen we niet bepalen of je mag afzwemmen!

   

  Zwemwedstrijd 12 april

  Meedoen aan een echte zwemwedstrijd met medailles en een echte jury? Twee keer per jaar houden wij een leerwedstrijd en 12 april is de tweede van dit jaar. Alle waterbikkels mogen dan meedoen en zich inschrijven voor 2 wedstrijdslagen. Natuurlijk is er ook altijd patat eten en prijsuitreiking in het clubhuis. Een paar weken voor de wedstrijd ontvang je per e-mail een formulier waarmee je je kunt inschrijven.

   

  Meer zwemmen en waterpolo├źn bij KZC? Dat kan!

  Heb jij het ook zo naar je zin op het Waterbikkelplan en wil je meer trainen? Speciaal voor alle Waterbikkels is er de mogelijkheid om een extra training te volgen op zaterdagochtend van 8:40 tot 10:00 uur. Je traint dan voor wedstrijdzwemmen en waterpolo. Mee doen aan deze training kost niets extra. Wil je dit ook of heb je vragen, vraag dan naar Paul of Gert-Jan. De trainingen op zaterdag staan onder leiding van Gert-Jan van de Vijver en onze zwemtrainer Paul Martens.

   

  Volg ons en blijf op de hoogte!

  Wist je dat KZC ook een Facebookpagina heeft? Volg ons op www.facebook.com/kennemerzwemclub.

  Daarnaast bestaat er een KZC-nieuwsbrief. Je kunt je aanmelden via nieuwsbrief@kennemerzwemclub.nl

  Volg ons dus op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, dan blijf je altijd op de hoogte van alle andere activiteiten bij KZC! Wil je het Waterbikkelnieuws op een ander mailadres ontvangen, mail dan naar bikkelplan@kennemerzwemclub.nl.

   

  Belangrijke data tot en met de kerstvakantie

  28 december

  Vakantie, GEEN les

  15 februari

  Kledingzwemmen

  4 Januari

  Vakantie, GEEN les

  22 februari

  Kledingzwemmen

  11 januari

  1e les 2017

  1 maart

  Afzwemmen C-diploma

  1 februari

  Kledingzwemmen

  12 april

  Waterbikkel zwemwedstrijd

   

   

   

   

   

  Vragen? Neem contact op met Paul Kuiper per mail: Bikkelplan@kennemerzwemclub.nl of anders kunt u iemand aanspreken in het zwembad.