• Waterpolokleding nu ook beschikbaar: Deze week extra pasdagen

    Waterpolokleding VANAF maat 152 nu ook beschikbaar. Pasdagen verlengd!

    Voor iedereen die het afgelopen weekend niet in de gelegenheid was én voor iedereen die nieuwe waterpolokleding wil bestellen:

    Donderdag 21 september tot en met zaterdag 23 september kun je weer terecht bij Marcel Sport op de Deutzstraat 24 in Heemskerk om onze nieuwe clubkledinglijn inclusief Waterpolokleding (vanaf maat 152) van Arena te passen én te bestellen.

    De openingstijden van de winkel zijn:

    -Donderdag 21 september: van 15.30 - 18.00 uur + van 19.00 - 21.00 uur => Let op: vóór 15.30 uur is de kleding nog niet beschikbaar!
    -Vrijdag 22 september: van 09.30 - 18.00 uur
    -Zaterdag 23 september: van 09.30 - 17.00 uur 

    De waterpolokleding is nu beschikbaar vanaf maat 152

    In tegenstelling tot het eerste pasweekend is er dit keer ook de gelegenheid om de Arena waterpolokleding te passen. Er zijn pasmaten beschikbaar vanaf maat 152. Er komen ook nog pasmaten 140 en 128 aan, maar die zijn nu helaas nog niet beschikbaar. Zodra deze beschikbaar zijn zullen wij na de zaterdagochtendtraining een mogelijkheid geven tot passen en bestellen.

    Waterpolokleding: eigen KZC ontwerp

    Voor de waterpololijn is het voor KZC mogelijk om een eigen clubontwerp in de stof mee te laten drukken. Een voorbeeld van zo een ontwerp zie je op de foto hieronder. Zo zien de huidige waterpolobroeken eruit. Wij zijn nu nog druk bezig om een nieuw ontwerp te maken voor de waterpolobroeken en -badpakken waarin in ieder geval ook onze kenmerkende "golf" wordt meegenomen. De ondergrondkleur wordt óf zwart óf net zo blauw als de wedstrijdzwemkleding.??

     

    Dat wat je straks gaat passen bij Marcel Sport is dus NIET de nieuwe waterpololijn; passen doe je puur om de juiste maat te bepalen. Als je waterpolokleding bestelt krijg je bij aflevering je waterpolokleding in het geactualiseerde KZC ontwerp. 

    De fabrikant produceert het eigen ontwerp echter alléén bij een minimale bestelling van 5 waterpolobroeken en/of 5 waterpolobadpakken in 1 bestelling (via Marcel Sport). We gaan er vanuit dat we dit minimale aantal wel zullen behalen! De minimale bestelhoeveelheid geldt ook voor tussentijdse bestellingen. Wil je tijdens het seizoen een nieuwe waterpolobroek of waterpolobadpak bestellen, dan wordt deze geleverd in de gekozen ondergrondkleur zonder ontwerp, tenzij er meer dan 5 stuks tegelijk besteld worden. Houd hier dus rekening mee! 

    Kosten Waterpolokleding

    In de vorige nieuwsbrief staat de prijslijst voor de nieuwe clubkleding. Een waterpolozwembroek gaat 35 Euro kosten en een waterpolobadpak 65 Euro (de korting is hierin al verrekend). Tijdens de pasdagen krijg je 20% korting op de nieuwe clubkleding (de korting is al verrekend in de prijs) en 10% korting op alle andere artikelen die je gelijktijdig aanschaft. Wil je buiten deze pasdagen nieuwe clubkleding of een ander artikel aanschaffen, dan krijg je 10% korting op het gehele assortiment.  

    Levertijd

    Tijdens de pasdagen is er van alle nieuwe clubkleding  (dus ook weer van de wedstrijdzwemkleding, clubtenue en trainingspak) een pasmodel beschikbaar. Hierop zijn nog geen logo's gedrukt en je kunt de kleding ook nog niet meteen meenemen. Nadat je je keuze hebt gemaakt wordt de kleding voor je besteld, worden de logo's (en eventueel een naamblok) toegevoegd en kun je het na 6-8 weken afhalen in de winkel. Deze levertijd gaat in na dit tweede weekend, omdat alle kleding in 1x besteld gaat worden.

    Na 23 september is er géén gelegenheid meer om de clubkleding te passen! Bovenstaande levertijd geldt voor het clubtenue en de zwemkleding. De levertijd voor de waterpolokleding zal iets langer zijn, omdat wij nog druk bezig zijn met het ontwerp.

     

    (Eerder bericht van 11 september 2017:) 

    Eindelijk is het zover: op donderdag 14 september tot en met zaterdag 16 september kun je terecht bij Marcel Sport op de Deutzstraat 24 in Heemskerk om onze nieuwe clubkledinglijn van Arena te bewonderen, te passen én te bestellen. De openingstijden van de winkel zijn: 

    • Donderdag 14 september: van 09.30 - 18.00 uur + van 19.00 - 21.00 uur
    • Vrijdag 15 september: van 09.30 - 18.00 uur
    • Zaterdag 16 september: van 09.30 - 17.00 uur

    (Nog) geen waterpolokleding beschikbaar
    De nieuwe clubkleding bestaat uit een wedstrijdbadpak (met en/of zonder pijpjes), twee soorten jammers, een clubtenue, trainingspak én een rugtas. Zoals jullie in onderstaande prijslijst kunnen zien is er (nog) geen waterpolokleding beschikbaar. Dit komt omdat Arena (nog) niet beschikt over een geschikte waterpololijn en wij helaas genoodzaakt zijn daar de mogelijkheden nog verder te onderzoeken. Hier zijn wij druk mee bezig en wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de vorderingen.

    Prijslijst
    De nieuwe clubkleding bestaat, op dit moment, uit de volgende items: 

    (prijzen onder voorbehoud van typefouten)

    Artikel

    Maat

    Prijs inclusief 20% korting
    (afgeronde prijzen)

    Wedstrijdbadpak met pijpjes (Fullbody powerskin short leg)

    116 t/m 152

    € 79,50

    Wedstrijdbadpak met pijpjes (Fullbody powerskin short leg)

    164 t/m 38

    € 95,50

    "Gewoon/trainings" badpak (solid)

    92 t/m 164

    € 31,50

    "Gewoon/trainings" badpak (solid)

    30 t/m 46

    € 37,00

    Wedstrijdzwembroek Jammer (Powerskin)

    116 t/m 152

    € 51,50

    Wedstrijdzwembroek Jammer (Powerskin)

    164 t/m 5

    € 59,50

    "Gewone/trainings" zwembroek Jammer (solid)

    116 t/m 164

    € 31,50

    "Gewone/trainings" zwembroek Jammer (solid)

    4 t/m 10

    € 39,50

         

    Clubtenue Poloshirt

    XXXS t/m 3XL

    € 35,50

    Clubtenue Bermuda (kinderen)

    116 t/m 164

    € 34,00

    Clubtenue Short (dames)

    XXS t/m L

    € 28,50

    Clubtenue Bermuda (heren)

    XS t/m 3XL

    € 37,50

    Clubtenue Trainingsjas

    116 t/m 164

    € 40,50

    Clubtenue Trainingsjas

    XS t/m 3XL

    € 50,=

    Clubtenue Trainingsbroek

    116 t/m 164

    € 29,50

    Clubtenue Trainingsbroek

    XS t/m 3XL

    € 37,50

         

    Rugtas

     

    € 54,=

    Badmuts

    2st: blauw + wit

    € 20,=

    Op het clubtenue en de rugtas is het mogelijk een naam mee te laten drukken. Dit kost € 5,= per naam blok per artikel extra.

    De prijzen zijn in sommige gevallen weliswaar iets hoger dan bij onze vorige leverancier, maar kwalitatief veel beter en met een langere levensduur. Een uitzondering hierop is het Clubtenue Poloshirt, welke wel aanzienlijk duurder is geworden.  Deze keuze is bewust gemaakt omdat de voorkeur uitging naar een katoenen shirt in plaats van een polyester shirt in verband met vochtopname.

    Korting
    Tijdens de pasdagen krijg je 20% korting op de nieuwe clubkleding (de korting is al verrekend in de prijslijst hierboven) en 10% korting op alle andere artikelen die je gelijktijdig aanschaft. Wil je buiten deze pasdagen nieuwe clubkleding of een ander artikel aanschaffen, dan krijg je 10% korting op het gehele assortiment.

    Pasmodellen en Levertijd
    Tijdens de pasdagen zijn er pasmodellen beschikbaar. Hierop zijn nog geen logo\\'s gedrukt en je kunt de kleding ook nog niet meteen meenemen. Nadat je je keuze hebt gemaakt wordt de kleding voor je besteld, worden de logo\\'s (en eventueel een naamblok) toegevoegd en kun je het na 6-8 weken afhalen in de winkel.