• Einde seizoen, zaterdag 8 juli geen training

    Het binnen-water-seizoen zit er nu echt op en we gaan de zomer in. Behalve het buitenwater zwemmen betekend dit dat de activiteiten van KZC even stil liggen en er geen trainingen zijn.
     
    Voor zwemmen en waterpolo zijn er geen trainingen meer in het Sportfondsenbad. In tegenstelling tot wat er in de laatste nieuwsbrief stond, is er zaterdag 8 juli geen training.
     
    Het ZwemABC en Waterbikkelplan heeft nog twee zwemavonden, namelijk vrijdag 7 juli en 14 juli. Daarna start ook voor deze zwemmers de zomervakantie.
     
    Het open water trainen is juist sinds gisteren gestart. Elke dinsdag en donderdag om 19:00 uur trainen we in het Zwaansmeer in Uitgeest. Iedereen is van harte welkom!
     

    Volgend seizoen: Over de eerste trainingen voor het komend seizoen wordt je zo snel mogelijk geïnformeerd. We zijn voornemens om de zwemtrainingen al te laten starten in de laatste week van de zomervakantie, zodat iedereen goed op conditie kan komen. Voor de senioren en oudere jeugd starten er waterpolotrainingen vanaf 14 augustus. Vanaf de eerste schoolweek na de zomervakantie, maandag 4 september, starten ook de overige waterpolo- en zwemtrainingen weer. Zodra de planning definitief is, laten we dit via de nieuwsbrief en op de website weten.

     

    Wij wensen jullie alvast een hele fijne zomervakantie

     

    Groet,

     

    Het bestuur van KZC